aboutus

Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd
1 2 3 4 5
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken: Chenqizilver
Aantal werknemers: 150~180
Jaarlijkse omzet: 5500000-7000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

 

De Juwelenco. van Shenzhenchenqi, Ltd is in het groot bedrijf voor lichtgewicht echt zilver. Ons bedrijf werd opgericht in 2003 in Guangdong, China. Wij specialiseren ons in productie van en groothandel 925 echt zilver.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

Ons ontwerpteam wordt gewijd om ons te voorzien van verse nieuwe ideeën en snel komende tendensen te identificeren. Dit staat ons en verblijf bovenop de concurrentie toe. Wij voegen meer dan 20 nieuwe ontwerpen aan onze winkel toe elke week. U zult meer dan 10.000 punten met inbegrip van ontdekken: oorringen, halsbanden, tegenhangers, armbanden, armbanden, ringen, charmes, oornagels en van kinderen juwelen, Zirkoon, semi edelstenen, parels, epoxy, email en meer.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

De tevreden dienst aan onze cliënten altijd is wat wij ten eerste, samen met ons perfect beheer, concurrerende prijs, goede kwaliteit van goederen en geavanceerd materiaal. Wij hebben volledig vertrouwen voortaan in onze samenwerking.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

-02-
Geschiedenis

De groei en Verwezenlijkingen

 
Sinds zijn bescheiden begin in Chenqi van 2003 is het Zilver om één van de hoogste juwelenfabrikanten in China gegroeid te worden.
 
Met meer dan 100 werknemers, kunnen wij aan onze cliënt-specifieke behoeften antwoorden, en wij begrijpen het belang van strikte uiterste termijnen. Dank aan onze ervaren teams die beleid, boekhouding, marketing, e-commerce en de uitvoer behandelen is van belang; verzekerde de rust, uw juwelenorden is in goede handen. 

 

Alle zeer belangrijke teamleden van het beheersteam bij Chenqi-Zilver zijn gekwalificeerd binnen hun gebieden en houden Vrijgezel of Doctoraal. Het hebben van een gekwalificeerd team rond ons maakt het veel voor Chenqi-zilver gemakkelijker om de kwaliteit van zijn producten en diensten te verzekeren. Ontmoet het beheersteam

 

Het Chenqizilver is een één eindewinkel die zich op de in het groot echte zilveren juwelenmarkt richten. Wij maken ons cliëntenleven gemakkelijk door hun orden van het aanvankelijke ontwerp, recht omhoog te behandelen tot het hun drempels bereikt. Wij kunnen met het brandmerken, druk, verpakking en het verschepen helpen. Als een cliënt onze producten onder hun eigen merk toen geen probleem nodig heeft; als zij nodig de juwelen hebben die op hun eigen kaarten worden ingepakt, kunnen wij het behandelen.

-03-
Dienst

Onze Diensten

 

1. Pre-sales de dienst

Snel, professioneel en geduldig antwoord;

Producten van de aanbiedings de beste kwaliteit;

Adviseer de meest geschikte producten

 

2. De naverkoopdienst

Geschikt volgend ladingsvervoer

De dossiers van de de bouwklant voor regelmatig bezoeken

Behandel de ontevredenheid en de klachten van klanten

 

3. De aangepaste verpakking wordt altijd met ingestemd

 

4. Woon bij om vervoer te schikken

Luchtvervoer, Overzees Vervoer

Internationale Uitdrukkelijk: DHL, Fedex, UPS.

Wij houden de hele tijd proberend!

-04-
Ons Team

Ons Team

 

Onze teamleden, die uit verschillende hogescholen en universiteiten komen, zijn een aantal professionele, redelijke mensen met de capaciteit om een bepaalde graad te hebben van economie, beheer, marktanalyse en marketing van de basiskennis en de vaardigheden. Onze teamleden wonnen etc. de eerste prijs, nationale toekenning. Verantwoordelijkheid in het hart, met goed groepswerk en sociale praktijkcapaciteit.

Contactgegevens

(showSGS=>true)